Gymnastik » E-sport sæson 2

Velkommen til træning og E-sport i TGF

Funktionel træning med E-sport for alle fra 5 kl. – 15 år.
 
 
Er du til svend på panden, god musik, udfordringer og masser af fed motion?
Så får du med dette hold en blanding af mange forskellige træningsformer, hvor vi træner kondition, styrke, koordination og afslapning via forskellige øvelser.
Vi står klar i hallen til at lave nogle fede træningspas, hvor vi lover, at vi skal have det sjovt og udfordre os selv og hinanden. Kom og vær med - det er for alle.

E-sport
For andet år i træk kan du – både drenge og piger - som tilvalg til funktionel træning være med på vores e-sporthold. Holdet er opstået i samarbejde med E-sport Esbjerg og giver muligheden for at få det fylde udbytte og optimale træning i forhold til koncentration, mentaltræning og fysisk træning.
For hvad der svarer til et Coin offer, får du altså chancen for at blive bedre til CS:GO samtidig med, at du får den nødvendige styrketræning for at danne et godt fundament at arbejde videre på. Vi er det første hold i landet, der kombinerer både fysisk træning, spil træning og mental træning.
Mentaltræning handler om at lære at kunne holde hovedet koldt, når kroppen bliver presset, men også om at forbedre sine reaktioner og sine samarbejdsevner.   

Jeg er interesseret, men vil gerne høre mere 😊 – hvad gør jeg?
For interesserede vil vi afholde et informationsmøde mandag den 9. august 2021 kl. 19.00 i den grønne foyér ved sportshallen i Tjæreborg. Kom og mød trænerteamet og bliv klogere på, hvad dette hold kan tilbyde dig.
 
Kontaktperson:
Cathrin Rasmussen, mobil: 23644903 mail: katte45@hotmail.com


H
oldstart og tilmelding
Holdet starter mandag den 16. august 2021 kl. 17.15. Du kan tilmelde dig på siden herunder:

/Hold-Tilmelding
 

Sponsorer


Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg