Løb
Som erstatning for vores traditionsrige Tjæreborg Løb, prøver vi i år noget nyt, som både indeholder løb/gang og sjove aktiviteter undervejs – ALLE KAN DELTAGE!

Velkommen til Tjæreborg Motion


Om klubben:

Tjæreborg motion er en løbeklub under Tjæreborg gymnastikforening, for alle hvad enten du træner til maraton eller du har en drøm om at komme til at løbe 5 km. det eneste der kræves er at du har lyst til at løbe eller gå. Et væsentligt element i klubben er det sociale samvær.

Vi er ca 70 medlemmer.

Vi træner 3 gange om ugen:

Mandag kl. 17.00
Torsdag kl. 17.00
Lørdag   kl. 8.30


Vi mødes umiddelbart før træningsløb til opvarmning. Opvarmningen foregår foran hovedindgangen til hallerne ud mod boldbanerne.

De 2 første træningsgange er "prøvegange", herefter betaler du blot 250 kr årligt på denne side og du er medlem.

Fordele ved medlemsskab:

Medlemskab af Tjæreborg motion giver en masse fordele, f.eks. begyndertræning, mulighed for at deltage i interne samt eksterne løbekurser, gratis deltagelse i seks løb i nærområdet.

Som medlem har Du gratis deltagelse i mange af klubbens sociale arrangementer, interne løb, grill arrangementer, fælles morgenmad 1. lørdag i måneden etc.

Vi har gode rabataftaler hos sportsforretninger, som alle medlemmer kan benytte sig af.

Og alt dette til et årligt kontingent på kun kr. 250,00.

Vi håber at vi ser dig/jer til træning i klubben.

Nybegynderhold følges altid af instruktører, som er uddannet af DGI. Klubben har flere instruktører, som gerne hjælper dig med at komme rigtigt igang.

Klubben har løbere som løber: 5 km, 10 km,halv-maraton og maraton.

Flere gange årligt deltager klubben i udenbys løb, hvor vi som hold tilmelder os. Det er en god måde for dig, som ikke før har deltaget i løb at kumme ud og prøve kræfter i et rigtigt løb.

Alle er velkomne - Alle kan være med.

Tjæreborg Motionsdag


Kom og vær med til Tjæreborg Motionsdag. Køb din billet her.

Sponsorer


I Middelfart Sparekasse har det altid handlet om andet end den økonomiske bundlinje. Vores succes skal i lige så høj grad måles på, at vi gør en positiv forskel for vores kunder, for vores medarbejdere og i de samfund, hvor vi har afdelinger.

Vi blev stiftet i 1853 med det formål at afskaffe fattigdom ved at lære fattigfolk at spare op – og samtidig ville vi bidrage til udviklingen i Middelfart ved at lade kundernes indlån gøre nytte som udlån til virksomme håndværkere. Vi blev stiftet som en forening af håndværkerforeningen i Middelfart, og det er derfor ikke uden grund, at fællesskabet altid har ligget os på sinde.
Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg