Cycling » Invitationer/Arrangementer » Arkiv » År 2012 » Aarhus / Odense - København

Århus / Odense - København 2012


Vi var 7 i TC-tøj fra Odense til København  Anne, Solveig, Laila (veninde til Solveig ?),  Henriette, Jane, Johnny samt jeg selv (Olsen)

Vi kørte stort set samlet hele løbet, og kom alle i mål indenfor 6 min. Det giver et officielt snit på +28 km/h. Uden pauserne gav det  +33 km/h (ifølge cyclecomputeren) på 190 km.

Så begynder er billederne at komme frem - her kører Henriette, Jane, Solveig og Laila i mål - Anne er til højre for Laila i denne suveræne paradekørsel men kom desværre ikke med på billedet.

Odense -KBH

 
 

 Der findes en fantastisk video der viser pigerne der kører i mål - lad jer ikke forvirre af folderen hedder Harzen - og så her lige en opfordring til de der ikke har uploadet deres Harzen billeder - få det gjort. Søren lægger omtalte video på i løbet af søndag aften.

https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=117904932117743082662&target=ALBUM&id=5752500971267103105&authkey=Gv1sRgCOLmmKiBntm-Dg&feat=email

Efter billedet og videoen af pigerne så lige et billede der bekræfter at landevejscykling trods alt er en herre sport. Jesper væltede 10 km efter start - her rådgives han af vores udsendte Falck redder 12 timer efter (i uauthoriseret TC beklædning - Vagn du får lige en advarsel). 

Fra Aarhus til København kørte:

Vagn den gamle

Jesper den sårede

Ladegaard den unge (Peter)

Uffe (forklædt som ikke Varde)

Ruth (respekt) Nielsen

Flemming (Viborg) Skærbæk

Henrik (glemt) Jensen

Flere billeder og røver historier følger når vores udsendte reporter Ladegaard den unge kommer til tastaturet.

Ovenfor Ruth der er i mål efter mere end 19 timer på cyklen - super sejt - hvor der er vilje er der en vej og den gik mod København. 

En "high five" til alle - super godt gået eller rettere kørt.

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!

Er du træt af malerarbejde og vedligeholdelse af facader, kviste, udhæng, sternkanter, læmure m.m.?

- så skal du vælge en inddækning af zink eller kobber.

Samtidig med at du forskønner huset, slipper du for den tilbagevendende vedligeholdelse.

JNG Montage er et blikkenslagerfirma der laver alle former for blikarbejde, stort som småt.
E. Bank Lauridsen Holding A/S har siden 1976 investeret i virksomheder og ejendomme. I de virksomheder, hvor selskabet ejer over 25%, er der tilsammen beskæftiget mere end 1100 medarbejdere.
 

Middelfart Sparekasse har 13 full-service afdelinger og en investeringsafdeling i Roskilde.

Sammen er vi Uhre & Nybæk ApS, hvor vi nu har fornøjelse af, at være forhandlere af de unikke instrumenter og løsninger til Danmark, Grønland, Færøerne og Island, produkterne kommer fra en af verdens førende leverandører til vedligeholdelses sektoren, Prüftechnik.

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg