Cycling » Invitationer/Arrangementer » Arkiv » År 2018 » Harzen

Harzen 2018


29.03.2018
Så er det ved at være tid til at få skrevet Harzen turen i kalenderen. Reserver den 1. til 3. Juni.

Bemærk - sætternissen har drillet lidt omkring sidste frist for tilmelding - tilmeldingsfristen er mandag den 16. april 2018.

Der ReiseLeiter har gjort det igen - Planlagt en fantastisk tur med fokus på cykling, det sociale og at alle kan være med. I år for både MTB og landevejsmedlemmerne.

Invitationen til Harzen sendes også per e-mail til TC's medlemmer en af de kommende dage.

Så er det op på cyklen og ud på asfalten eller i skoven så du er klar til juni.

De bedste hilsner

TC

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!

Din kompetente samarbejdspartner

John Josefsen ApS er et velrenommeret firma med mange års erfaring i alle former for vvs- og ventilationsarbejde. Firmaet er derfor en særdeles kompetent samarbejdspartner indenfor begge entrepriser.

"Sammen kan vi mere", er Andelskassens slogan. Det fortæller, hvad vi gerne vil gøre for dig og det lokalsamfund, du er en del af

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg