Gymnastik

Velkommen til TGF Gymnastik


Forårsopvisning i Tjæreborg Gymnastikforening

Lørdag den 23. marts afholdte vi den traditionsrige forårsopvisning. Vi havde i år 7 hold på gulvet og 3 gæstehold. Trænere og gymnaster viste, hvad de har arbejdet med igennem hele sæsonen. Hallen var fyldt med 650 spændte tilskuere, der leverede en god opbakning dagen igennem.
 
Årets gæstehold var BIF Højtryk, Master Rep og Outrup Powertumbling, som kom og viste deres flotte rytmeserier og spring frem til stor fornøjelse for alle fremmødte.  
 
Som noget nyt i år blev der uddelt en pris ”årets frivillig”, som gik til ”tegne” Anna for hendes frivillighed mandag efter mandag. Hun har ydet en stor indsats for at ingen skulle kede sig, når andre var til gymnastik.
 
Der blev i løbet af dagen uddelt 5 års diplomer, 15 og 45 års nåle. Stort tillykke til alle og tak for de mange år, I har bidraget til gymnastik i Tjæreborg.
 
Sidst men ikke mindst skal der lyde en stor tak til alle frivillige hjælpere, som dagen igennem hjalp med forberedelserne, afviklingen og oprydningen. Uden jeres hjælp ville vi ikke kunne afholde dagen. En stor tak til SuperBrugsen, som sponserede juice til alle deltagende gymnaster.
 
Tak til alle trænere/hjælpetrænere og hjælpere på holdene, som året igennem har ydet en stor indsats. Uden jer, INGEN gymnastik i Tjæreborg.


God sommer og på gensyn i hallerne til september 😊
 
Gymnastikudvalget

Gymnastikafdelingen på Facebook

Vil du have sidste nyt, hurtig information omkring evt. ændringer for det hold du selv eller dit barn/børn går på, er det en god ide at "Synes godt om" vores Facebookside.

Her vil udvalget poste informationer som er relevante for alle, der går til gymnastik i TGF. Her skal du også kontakte os med stort og småt til sæsonen.

Klik på Facebook logoet og "Synes godt om" allerede i dag.

Sponsorer


Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg