Gymnastik

Velkommen til TGF Gymnastik


Vores sæson er rigtig godt i gang - dog ikke uden frafald ind i mellem, men som det ser ud nu, SKAL VI HAVE FORÅRSOPVISNING. Jubiii.

Vi glæder os til at se alle vore dygtige gymnaster igen på gulvet efter 2 års pause, og vi glæder os til, at hallen skal summe af liv og godt humør.

Som noget nyt i år, kan du nu allerede købe billet forud og hjemmefra til hele familien. Dette betyder også, at HVIS der skulle komme restriktioner, der sætter begrænsning på deltagerantal, så vil det være jer, der har købt billet, der får først adgang og antal billetter til salg ved døren bliver begrænset.

Vi håber ikke, at det bliver nødvendigt, men så er vi forberedte.

Du kan købe billet her: Opvisning

Vi kan altid bruge en hånd, så har du 2 timer ledig den dag, så kontakt mig på lone@egidiussen.com. Opgaven kan være at passse kiosken for salg af kaffe/kage m.m. eller sidde ved indgangen til billetkontrol / salg.

Vi glæder os til at ser jer alle.

 

Gymnastikfdelingen på Facebook

Vil du have sidste nyt, hurtig information omkring evt. ændringer for det hold du selv eller dit barn/børn går på, er det en god ide at "Synes godt om" vores facebookside.

Her vil udvalget poste informationer som er relevante for alle, der går til gymnastik i TGF. Her skal du også kontakte os med stort og småt til sæsonen.

Klik på Facebook logoet og "Synes godt om" allerede i dag.

Sponsorer


Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg