Cycling » Sponsorer » Tilbud fra vores sponsorer

Tilbud fra vore sponsorer


Tilbud til Tjæreborg Cykelklub

Et lille tilbud til jer i Tjæreborg fra BikeIn i Varde.

Bkool hometrainer inkl forhjulsstøtte, stikaksel, ANT+ stik til computer og hometrainer dæk.

3200,-  (Gælder dog kun hvis minimum 3 stk benytter sig at tilbuddet)

Bestillinger kan ske til dr@bikein.dk - husk at skrive at du er medlem af Tjæreborg Cykelklub.

Sidder du rigtig på din cykel?


Udnyt dine kræfter korrekt og undgå skader med en korrekt indstilling af din cykel. Fra d. 21 maj kan vi tilbyde et komplet bikefit til dig og din cykel. Som et intro‐tilbud vil vi tilbyde alle medlemmer af Tjæreborg Cykelklub dette bikefit til en speciel intropris på blot 995,-- (Normalpris: 1499,--‐).

Guru Bikefit


Guru bikefit er et nyt amerikansk bikefitting system, som giver et komplet og præcist bikefit. Guru bikefit udføres på den specielle Guru‐bikefitting cykel samt flere kamera der hele tiden analysere din kørsel, og giver os data der kan gøre bikefittet endnu bedre.

Efter bikefittet får du udleveret en komplet rapport med alle målene til din cykel. En del af bikefittet er også at vi hjælper med at indstille din cykel ud fra denne rapport.

Med Guru kan vi tilbyde bikefit på mountainbikes, racercykler, enkelstartscykler, cykelcross og citybikes.

Bikein er en ud af kun 4 forhandlere i Danmark der kan tilbyde dette Bikefit.

Se mere på http://www.gurucycling.com/

Et bikefit kræver tidsbestilling, og du skal derfor kontakte os for at bestille en tid. Kontakt os på 75 22 14 17 (tast 5) eller dr@bikein.dk

Guru-bikefit cyklen står i butikken og da det er rarest at lave et bikefit i ro og fred, vil de fleste bikefit finde sted udenfor åbningstiden. Det vil være om morgenen inden kl 10,en hverdagsaften eller i weekenden.

Bestil tid senest d. 30/6 og få et bikefit til introprisen.

Med venlig hilsen

Daniel Rabæk - Bikein

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!
Hos Bikein finder du en lang række kvalitetscykler og udstyr til hele famililen. Besøg vores hjemmeside eller kom ind i vores butik "Bikein - Varde Cykelcenter". Vi står klar til at hjælpe dig.
I Sydbank kan du få hjælp, rådgivning og svar på dine spørgsmål. Du kan også få hjælp til at aftale et møde med din rådgiver.

Hotline kan hjælpe dig med tekniske problemer og spørgsmål til fx NetBanken, MobilBanken, Online Banking og NetBoks

Læs mere på vores hjemmeside!

 

ABB er teknologisk førende inden for el-net, elektrificeringsprodukter, industriel automation, robotter og motorer. Vi betjener kunder globalt inden for energiforsyning, transport og infrastruktur. Med mere end 130 års innovation skaber ABB i dag fremtiden inden for industriel digitalisering med to klare værdiskabende formål: at transportere el fra en hvilken som helst el-kilde til en hvilken som helst stikkontakt samt at automatisere virksomheder fra råstof til færdigvarer.

Er du træt af malerarbejde og vedligeholdelse af facader, kviste, udhæng, sternkanter, læmure m.m.?

- så skal du vælge en inddækning af zink eller kobber.

Samtidig med at du forskønner huset, slipper du for den tilbagevendende vedligeholdelse.

JNG Montage er et blikkenslagerfirma der laver alle former for blikarbejde, stort som småt.

 

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg