Cycling » Sponsorer » Tilbud fra vores sponsorer

Tilbud fra vore sponsorer


Tilbud til Tjæreborg Cykelklub

Et lille tilbud til jer i Tjæreborg fra BikeIn i Varde.

Bkool hometrainer inkl forhjulsstøtte, stikaksel, ANT+ stik til computer og hometrainer dæk.

3200,-  (Gælder dog kun hvis minimum 3 stk benytter sig at tilbuddet)

Bestillinger kan ske til dr@bikein.dk - husk at skrive at du er medlem af Tjæreborg Cykelklub.

Sidder du rigtig på din cykel?


Udnyt dine kræfter korrekt og undgå skader med en korrekt indstilling af din cykel. Fra d. 21 maj kan vi tilbyde et komplet bikefit til dig og din cykel. Som et intro‐tilbud vil vi tilbyde alle medlemmer af Tjæreborg Cykelklub dette bikefit til en speciel intropris på blot 995,-- (Normalpris: 1499,--‐).

Guru Bikefit


Guru bikefit er et nyt amerikansk bikefitting system, som giver et komplet og præcist bikefit. Guru bikefit udføres på den specielle Guru‐bikefitting cykel samt flere kamera der hele tiden analysere din kørsel, og giver os data der kan gøre bikefittet endnu bedre.

Efter bikefittet får du udleveret en komplet rapport med alle målene til din cykel. En del af bikefittet er også at vi hjælper med at indstille din cykel ud fra denne rapport.

Med Guru kan vi tilbyde bikefit på mountainbikes, racercykler, enkelstartscykler, cykelcross og citybikes.

Bikein er en ud af kun 4 forhandlere i Danmark der kan tilbyde dette Bikefit.

Se mere på http://www.gurucycling.com/

Et bikefit kræver tidsbestilling, og du skal derfor kontakte os for at bestille en tid. Kontakt os på 75 22 14 17 (tast 5) eller dr@bikein.dk

Guru-bikefit cyklen står i butikken og da det er rarest at lave et bikefit i ro og fred, vil de fleste bikefit finde sted udenfor åbningstiden. Det vil være om morgenen inden kl 10,en hverdagsaften eller i weekenden.

Bestil tid senest d. 30/6 og få et bikefit til introprisen.

Med venlig hilsen

Daniel Rabæk - Bikein

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!

Din kompetente samarbejdspartner

John Josefsen ApS er et velrenommeret firma med mange års erfaring i alle former for vvs- og ventilationsarbejde. Firmaet er derfor en særdeles kompetent samarbejdspartner indenfor begge entrepriser.

"Sammen kan vi mere", er Andelskassens slogan. Det fortæller, hvad vi gerne vil gøre for dig og det lokalsamfund, du er en del af

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg