Cycling » Invitationer/Arrangementer » Arkiv » År 2012 » Fjorden rundt

Fjorden rundet 2012


Tjæreborg cycling begynder nu at gøre sig bemærket ved de store regionale løb.

Anne og Solveig blev henholdsvis 5. og 6. hurtigste kvinder ved løbet.


Uffe kørte i fantastiske 2.46 - blev nummer 28 med en gennemsnitsfart på 37,75. Uffe var dog igen denne gang forklædt som Varde Cykel Klub - nu skal vi snart have det forb... tøj og have Uffe skrevet ind som Tjæreborg Cycling.


Jørgen Olsen var hjælpe rytter for en lettere utrænet holdkaptajn - Jørgen Olsen holdet nåede i mål mens der stadig officelt blev kørt cykelløb - øllene var varme og maden kold - men en god tur havde de sikkert og efter solide 4 timer og 32 minutter og 59 sekunder var de i mål.


Vores udsendte rapporter Solveig har sendt disse billeder - ser de ikke glade ud de unge mennesker.


Fra pålidelig kilde har vi hørt at turen Fjorden rundt blev gennemført på 3 timer og 20 minutter.


Rygterne om vejret fortæller om vind - i virkeligheden godt med vind - og det kan man jo aldrig få for meget af.


Ifølge pålidelige rygter strides der blandt de 3 på holdet om de interne placeringer - mon ikke vi alle kommer til at høre mere om dette.


Selvfølgeligt skal vi også lige se pigerne bagfra.

Også på dette billede ser de glade ud - mon der er før starten gik?

Som noget nyt og virkeligt et skridt fremad i Solveigs cykelløbskarriere valgte Solveig denne gang at holde kæden stram hele vejen rundt og køre over mål på fungerende materiel.

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!
Hos Bikein finder du en lang række kvalitetscykler og udstyr til hele famililen. Besøg vores hjemmeside eller kom ind i vores butik "Bikein - Varde Cykelcenter". Vi står klar til at hjælpe dig.
I Sydbank kan du få hjælp, rådgivning og svar på dine spørgsmål. Du kan også få hjælp til at aftale et møde med din rådgiver.

Hotline kan hjælpe dig med tekniske problemer og spørgsmål til fx NetBanken, MobilBanken, Online Banking og NetBoks

Læs mere på vores hjemmeside!

 

ABB er teknologisk førende inden for el-net, elektrificeringsprodukter, industriel automation, robotter og motorer. Vi betjener kunder globalt inden for energiforsyning, transport og infrastruktur. Med mere end 130 års innovation skaber ABB i dag fremtiden inden for industriel digitalisering med to klare værdiskabende formål: at transportere el fra en hvilken som helst el-kilde til en hvilken som helst stikkontakt samt at automatisere virksomheder fra råstof til færdigvarer.

Er du træt af malerarbejde og vedligeholdelse af facader, kviste, udhæng, sternkanter, læmure m.m.?

- så skal du vælge en inddækning af zink eller kobber.

Samtidig med at du forskønner huset, slipper du for den tilbagevendende vedligeholdelse.

JNG Montage er et blikkenslagerfirma der laver alle former for blikarbejde, stort som småt.

 

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg