Badminton

Velkommen til TGF Badminton


Vi elsker badminton ligeså meget som du gør. Derfor kan vi byde nye såvel som etablerede spillere velkommen til endnu en spændende sæson med masser af sjov og læring.

I vores ungdomsrækker er der altid fuld af energi og lysten til at lære badminton. Vi har nogle meget kompetente trænere og hjælpetrænere til at udføre træningen, så netop dit/dine barn/børn får lyst til at spille badminton, men også fastholdelsen i at fortsætte med at spille badminton.

Ungdomsbadminton har også en aktiv Facebook gruppe, som bruges til at informere barn/forældre samt trænere, ved vigtig information. Tjek vores Facebook gruppe via "FB ikonet"

I vores seniorrække er der også fuld fart over feltet, når der trænes og holdkampe spilles. Der er også altid plads til sjov og spads. Vores seniortrup er ikke så stor og kan altid bruge flere spillere, så har du lysten er du meget velkommen til at kigge ind, når der trænes.

I vores motionsrække er der altid god energi og hyggestemning når der trænes. Vi har en stor fast spillertrup i motionsbadminton, men har du lyst til at spille motionsbadminton er du altid velkommen til at kigge ind i hallen, når der trænes.

Sponsorer


Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg