Løb » Hold/Tilmelding

Opret login / Indmeldelse


Oprettelse af login til Tjæreborg Motion

For at kunne tilmelde dig Tjæreborg Motion, skal du have et login til vores medlemssystem; Conventus.

Klik tilmeld for at oprette dig, og følg herefter vejledningen på skærmen.

BEMÆRK! at medlemssystemet deles med Tjæreborg Gymnastikforening. Er du allerede oprettet som medlem her (gymnastik, badminton, håndbold, løb, cykling m.m.), skal du IKKE oprette login igen, men blot tilmelde dig Tjæreborg Dream Team nedenfor. Du har også mulighed for at se en mere udførlig vejledning her: Vejledning login oprettelse

Indmeldelse

Indmeldelse sker ved betaling nedenfor:

Bemærk at når betalingen gennemføres, vil der i QuickPay vinduet ikke fremgå noget beløb når man angiver betalingskort oplysninger. Når betalingen er gennemført, vil der i det følgende vindue fremgå det korrekte beløb, ligesom det også vil fremgå af kvitteringen fremsendt på e-mail. 

Sponsorer


I Middelfart Sparekasse har det altid handlet om andet end den økonomiske bundlinje. Vores succes skal i lige så høj grad måles på, at vi gør en positiv forskel for vores kunder, for vores medarbejdere og i de samfund, hvor vi har afdelinger.

Vi blev stiftet i 1853 med det formål at afskaffe fattigdom ved at lære fattigfolk at spare op – og samtidig ville vi bidrage til udviklingen i Middelfart ved at lade kundernes indlån gøre nytte som udlån til virksomme håndværkere. Vi blev stiftet som en forening af håndværkerforeningen i Middelfart, og det er derfor ikke uden grund, at fællesskabet altid har ligget os på sinde.
Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg