Cycling

Velkommen til Tjæreborg Cycling


Tjæreborg Cycling er en motionscykelklub under Tjæreborg Gymnastikforening.

Vi har en målsætning om at fremme cykelsporten i Tjæreborg med det sociale samvær i højsædet.


Vi har plads til den supermotiverede rytter samt motionister på alle niveauer.


Det forventes af medlemmerne, at de er villige til at træne tilstrækkeligt til at følge det niveau de vælger at deltage på. Uanset niveau skal medlemmerne forvente at skulle på cyklen 1 - 2 gange om ugen gennem hele sæsonen.


Det anbefales at nuværende samt nye medlemmer kommer på cyklen fra sæsonen start.


Som forberedelse til sæsonen kan anbefales deltagelse i Indoor Cycling i Tjæreborg Fitness - næsten alle instruktørerne er ligeledes medlemmer i Tjæreborg Cycling.

Træning


Landevejscykling

Hold: Der køres på 3 niveauer  A, B og C.

C niveau er for den relativt uerfarne deltager, hvor der stadig lægges vægt på indlæring af kørsel på hold og cykelteknik. Som udgangspunkt kan alle være med.

B niveau er for den erfarne deltager. Der køres intervaller og relativ høj intensitet.

A niveau er for den virkeligt erfarne. der køres intenst.

MTB

Hold: Der køres på 2 niveauer A og B.For alle:

Der vil være fastsat en kaptajn på alle ture, hvor denne har ansvaret for ruten og træning.

Det er vigtigt at kaptajnens anvisninger følges.

Alle ryttere skal køre med hjelm - kaptajnerne vil nægte ryttere at køre med såfremt de ikke bærer cykelhjelm.

Det anbefales at der tegnes kasko forsikring på cyklen - en normal indbo forsikring dækker som udgangspunkt ikke uheld på cyklen.

På træningsture skal der medbringes slange, pumpe og andet udstyr der gør at du kan holde dig kørende.

Alder


P.t. har Tjæreborg Cycling ingen juniorhold.

For at imødekomme yngre rytterer har klubben følgende principper omkring alder og deltagelse:

Medlemmer kan optages når de er fyldt 16 år, der er ingen øvre aldersgrænse. Den enkelte er ansvarlig for egen cykel og egen hjemtransport såfremt det skulle blive nødvendigt.

Dispensation kan gives til unge der er fyldt 15 år. Her skal alle ture ske i følge med voksen rytter der har ansvaret for den unge rytter. Den voksne må IKKE være en af kaptajnerne.

Givet vi klubben ikke har erfaringer med unge ryttere forbeholder vi os retten til løbende at tilpasse principperne således at det sikres at alle få en god og sikker cykeloplevelse.

Medlemsskab


Tjæreborg Cycling er en klub hvor vi gerne vil have at mange laver lidt i stedet for få der laver meget. Alle i klubben er derfor kontingent betalende medlemmer og målsætningen er at så mange som muligt af klubbens medlemmer bidrager aktivt med hvad end de kan byde ind med. Vi vil gerne have en klub der er langtidsholdbar og hvor aktiviteter og udvikling i klubben ikke er bundet op på enkelt medlemmer.

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!

Din kompetente samarbejdspartner

John Josefsen ApS er et velrenommeret firma med mange års erfaring i alle former for vvs- og ventilationsarbejde. Firmaet er derfor en særdeles kompetent samarbejdspartner indenfor begge entrepriser.

"Sammen kan vi mere", er Andelskassens slogan. Det fortæller, hvad vi gerne vil gøre for dig og det lokalsamfund, du er en del af

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg