Det sker
Velkommen til Tjæreborg Gymnastik Forening

Da vi er en flerstrenget forening, finder du via fanebladene ovenover informationer fra de forskellige aktiviteter og udvalg.

Det er muligt at tilmelde sig på de forskellige hold uanset aktivitet via punktet "Hold/ Tilmelding" under hver aktivitet. Følg vejledningen på skærmen.

Nyheder & aktiviteter


Afslutning af gymnastiksæsonen 2019/20
 
Corona kom og pludselig stoppede alt gymnastik fra den ene dag til den anden. Det betød også, at vi aldrig har fået sæsonen sluttet ordentlig af
OG DET VIL VI RIGTIG GERNE. 😊
Set i lyset af de seneste udmeldinger om forlængelse af forsamlingsforbud m.m. er beslutningen, at den store opvisningsdag for alle hold og hele byen endegyldigt er aflyst.
I stedet er der gymnastik og afslutning i uge 24 – fra den 8/6 til 12/6 i hal 1.
Her mødes dit hold på din sædvanlige træningstid til sjov, leg og afslutning med uddeling af eventuelle årsnåle, der tages foto af holdet, og vi byder på lækkerier og drikkelse.
Undtaget herfor er Micro Mix hold 2 om tirsdagen, der afslutter i uge 25 den 16/6.
Vi håber at kunne gennemføre den uge - ALT SAMMEN selvfølgelig under hensyntagen til udmeldinger/regler/love fra regering, sundhedsstyrelsen og myndigheder.
Vores trænere, hjælpetrænere og hjælpere er alle klar og håber også, at I er friske på at slutte sæsonen af og få sagt godt på gensyn til jeres holdkammerater og ledere.
 
Med venlig hilsen
Gymnastikudvalget
Lene, Cathrin og Lone
 
Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg