Det sker
Velkommen til Tjæreborg Gymnastik Forening

Da vi er en flerstrenget forening, finder du via fanebladene ovenover informationer fra de forskellige aktiviteter og udvalg.

Det er muligt at tilmelde sig på de forskellige hold uanset aktivitet via punktet "Hold/ Tilmelding" under hver aktivitet. Følg vejledningen på skærmen.

Nyheder & aktiviteter


Kom til foredrag om Kant, Kaos og Kærlighed

25/10-20 - Covid-19 opdatering: Trods nye retningslinjer og restriktioner kan foredraget gennemføres. Der vil være mundbind til dem, der mangler og håndsprit i store mængder. Mundbind skal bæres fra indgang til man er siddende og/ellers så snart, man bevæger sig rundt i lokalet.

Der er lukket for billetsalg.Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen
den 5. november 2020 kl. 19.00.

Her lægger den kendte kok og kogebogsforfatter Claus Holm nemlig vejen forbi hallen i Tjæreborg med foredraget Kant, kaos og kærlighed. Du får både sjove anekdoter fra Claus’ liv og bliver meget klogere på, hvad god og lækker mad kan gøre for dit humør og din livsglæde.

I samarbejde med Jean Glarbo viser TV-kokken Claus Holm vejen til en sundere og gladere livsstil for dig og din familie. Foredraget afholdes i samarbejde med Foredragsrækken Tjæreborg, og alt overskud går til en eksklusiv madlavningsworkshop med Claus Holm og Jean Glarbo til udsatte unge i Esbjerg Kommune.
Der bliver også mulighed for at købe Claus Holms nye kogebog med en personlig hilsen fra foredragsholderen.

Billetprisen er kun kr. 175 kr., og det er inkl. velkomstbobler og vin i pausen. Du kan melde dig til her nedenfor ved køb af billet. Billetsalget starter den 1. september kl. 8.00 og skal købes senest den 31. oktober. 

På grund af Corona er der kun plads til 250 personer i hallen, så skynd dig - køb billet, så du er sikker på at få en plads. 

I forbindelse med foredraget bliver der selvfølgelig taget alle forholdsregler i forhold til Corona. Der er håndsprit til rådighed, og der holdes afstand. Kommer man en større gruppe, der kender hinanden, er det muligt at sidde sammen - dog kræver det, at billetterne er købt samlet.


 
Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg