Det sker
Velkommen til Tjæreborg Gymnastik Forening

Da vi er en flerstrenget forening, finder du via fanebladene ovenover informationer fra de forskellige aktiviteter og udvalg.

Det er muligt at tilmelde sig på de forskellige hold uanset aktivitet via punktet "Hold/ Tilmelding" under hver aktivitet. Følg vejledningen på skærmen.

Nyheder & aktiviteter


Kom til foredrag om demens med TV-vært Michèle Bellaiche

OBS - ny dato!


Op mod 400.000 danskere er nære pårørende til en person, der har en demenssygdom. Michèle Bellaiche har været èn af dem.
For første gang taler hun åbent om, hvordan hun opdagede sin mors begyndende tegn på demens, hvordan hun og familien i lang tid benægtede det, og hvad hun KUNNE have gjort for at hjælpe sin mor til et bedre liv med demens.

I dette meget rørende foredrag kommer du helt tæt på de svære situationer og følelser, der kan fylde hos pårørende til demente. Du får konkrete tips til, hvordan du kan hjælpe den demente og dig selv til en bedre hverdag med færre bekymringer og frustrationer.
Du lærer om nogle af de forskellige former for demens, der findes, og så får du viden om, hvad du selv kan gøre for at undgå at blive ramt af den hastigt voksende sygdom. For faktisk kan en tredjedel af alle demenssygdomme forebygges uden brug af medicin.

Gå ikke glip af dette ærlige og sårbare - men også livsbekræftende foredrag med TV-værten Michèle Bellaiche, der står bag TV2-dokumentaren "Når hjernen svigter".
Michèle håber på at andre vil dele deres oplevelser som pårørende til demente - for det er, når vi taler ærligt sammen, at vi for alvor hjælper hinanden.
 

Foredraget kommer til Tjæreborg onsdag den 1. september 2021

kl. 19.00 - 21.00 i Multihallen på Tjæreborg Skole.

Billetprisen er kun kr. 150,-, og du køber dem herunder.


Allerede købte billetter flyttes automatisk til ny dato.

 
Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg