Det sker
Velkommen til Tjæreborg Gymnastik Forening

Da vi er en flerstrenget forening, finder du via fanebladene ovenover informationer fra de forskellige aktiviteter og udvalg.

Det er muligt at tilmelde sig på de forskellige hold uanset aktivitet via punktet "Hold/ Tilmelding" under hver aktivitet. Følg vejledningen på skærmen.

Nyheder & aktiviteter


I stedet for TGF Gymnastik forårsopvisning 2021

Deltag i Weekend Walk Challenge i den gode sags tjeneste den 20. og 21. marts 2021

 

Normalt er hallen fuld af liv og glade dage, når vi afholder den årlige gymnastikopvisning i Tjæreborg. Vi må dog atter en gang konstatere, at den ikke kan gennemføres med de gældende Corona restriktioner.

Sammen skal vi tælle skridt til Danske Hospitalsklovne. I hele weekenden den 20. og 21. marts, har du mulighed for at deltage i vores event. Tæl skridt og få chancen for at vinde en lækker gavekurv.

Tilmeld dig gratis, HVIS du er tilmeldt gymnastiksæsonen 20/21 på et hold. 

Der er røde næser til de første 200, som tilmelder sig.

Tag et billede af de flotte røde næser på jeres gåtur, og sæt det ind i kommentarfeltet på vores TGF Gymnastik side på Facebook under videoen med Frk. Lakrids. Husk at skrive hvor mange skridt, I har gået tilsammen og brug gerne et af disse hashtags #hospitalsklovne #tgfgymnastik #spredglædedag

Har du ikke tidligere gået til gymnastik, kan du stadigvæk deltage. Så skal du bare købe en billet.

Den koster 25 kr., og alle penge går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne.

T
ILMELD JER HER yes OG deltag i konkurrencen om en lækker gavekurv fra Super Brugsen. Læg et billede og skriv antal skridt, som din familie har gået op i kommentarfeltet på vores Facebook opslag på vores TGF Gymnastik side. Vinderen findes den 22. marts.


Har du ømme ben, en skade eller er forhindret, men alligevel gerne vil støtte de fantastiske klovne, så kan du overføre lige præcis det beløb, du har lyst til at donere til dette MobilePay nummer: 44670.
Vi håber, I har lyst til at deltage og støtte den gode sag – så klovnene kan sprede glæde for alle børn og voksne på de danske hospitaler.

På vegne af TGF Gymnastik
Lone, Trine og Cathrin 

Kom til foredrag om demens med TV-vært Michèle Bellaiche

OBS - ny dato!


Op mod 400.000 danskere er nære pårørende til en person, der har en demenssygdom. Michèle Bellaiche har været èn af dem.
For første gang taler hun åbent om, hvordan hun opdagede sin mors begyndende tegn på demens, hvordan hun og familien i lang tid benægtede det, og hvad hun KUNNE have gjort for at hjælpe sin mor til et bedre liv med demens.

I dette meget rørende foredrag kommer du helt tæt på de svære situationer og følelser, der kan fylde hos pårørende til demente. Du får konkrete tips til, hvordan du kan hjælpe den demente og dig selv til en bedre hverdag med færre bekymringer og frustrationer.
Du lærer om nogle af de forskellige former for demens, der findes, og så får du viden om, hvad du selv kan gøre for at undgå at blive ramt af den hastigt voksende sygdom. For faktisk kan en tredjedel af alle demenssygdomme forebygges uden brug af medicin.

Gå ikke glip af dette ærlige og sårbare - men også livsbekræftende foredrag med TV-værten Michèle Bellaiche, der står bag TV2-dokumentaren "Når hjernen svigter".
Michèle håber på at andre vil dele deres oplevelser som pårørende til demente - for det er, når vi taler ærligt sammen, at vi for alvor hjælper hinanden.
 

Foredraget kommer til Tjæreborg onsdag den 1. september 2021

kl. 19.00 - 21.00 i Multihallen på Tjæreborg Skole.

Billetprisen er kun kr. 150,-, og du køber dem herunder.


Allerede købte billetter flyttes automatisk til ny dato.

 
Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg