Cycling » God adfærd på vejen

God adfærd på vejen


En TC Husregel:

Når man foran feltet får øje på en løs hund, eller et andet dyr på størrelse eller større end dette der skal passeres, råbes der" Kig op, Løs hund" samt "én og en"

Dette gælder også for en hest i snor, eller med rytter på. råb "Kig op, Hest" samt "en og en" Det er for farligt at køre side om side, når der skal passeres noget man ikke ved hvorledes reagerer Det kunne også være et mindre barn, der ikke er nogen der har hold i. Sikkerhed frem for alt!!

Få passeret det vi møder i sikkerhed, stille og roligt. Og så venter vi på hinanden, og samler op når faren er drevet over.


I forlængelse af, at vi nu endeligt har fået vores fantastiske klubtøj og rigtigt kan indtage vejen som den klub vi er, lige en kort indskærpelse omkring god adfærd på vejen.

Vi har naturligvis altid skulle overholde færdselsreglerne og opføre os ordentligt - det er ikke noget vi forhåbentligt skal til at begynde med nu - men givet vi har klubtøj mener vi at forventningerne til vores opførsel, overblik og professionalisme lige får en tak opad.

Nedenfor de 10 gode adfærdsregler som DCU har opstillet - vil i alle lige læse disse - så kan vi blive endnu bedre til at passe os selv og alle de andre derude.

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!
Hos Bikein finder du en lang række kvalitetscykler og udstyr til hele famililen. Besøg vores hjemmeside eller kom ind i vores butik "Bikein - Varde Cykelcenter". Vi står klar til at hjælpe dig.
I Sydbank kan du få hjælp, rådgivning og svar på dine spørgsmål. Du kan også få hjælp til at aftale et møde med din rådgiver.

Hotline kan hjælpe dig med tekniske problemer og spørgsmål til fx NetBanken, MobilBanken, Online Banking og NetBoks

Læs mere på vores hjemmeside!

 

ABB er teknologisk førende inden for el-net, elektrificeringsprodukter, industriel automation, robotter og motorer. Vi betjener kunder globalt inden for energiforsyning, transport og infrastruktur. Med mere end 130 års innovation skaber ABB i dag fremtiden inden for industriel digitalisering med to klare værdiskabende formål: at transportere el fra en hvilken som helst el-kilde til en hvilken som helst stikkontakt samt at automatisere virksomheder fra råstof til færdigvarer.

Er du træt af malerarbejde og vedligeholdelse af facader, kviste, udhæng, sternkanter, læmure m.m.?

- så skal du vælge en inddækning af zink eller kobber.

Samtidig med at du forskønner huset, slipper du for den tilbagevendende vedligeholdelse.

JNG Montage er et blikkenslagerfirma der laver alle former for blikarbejde, stort som småt.

 

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg