Cycling » Invitationer/Arrangementer » Arkiv » År 2012 » Grejsdalsløber

Grejsdalsløber 2012


En fantastisk løbsdag med flot vejr. Redaktionen kender pt ikke status på alle, dog vides at følgende var til start.

Uffe, Henriette, Jesper S., Flemming, Solveig, Olsen, Peter samt  P. Ladegaard Henriette, Peter L., Solveig, Jesper og Olsen venter på at komme afsted. Uffe er på dette tidspunkt afsted.
Peter var vi ikke helt i kontakt med derovre.

Solveig i stående spurt med en målt hastighed omkring 6,0 Km/t på Kiddesvej i Vejle - ifølge udsendte havde vejvæsenet fejlagtigt monteret vejen lodret på dette stykke - men op det skulle man jo.

Uden mad og drikke kommer man ikke videre...

Resultaterne blev som følger: 130 km.: Uffe, 4,09, Jesper 4,11, Flemming vides ikke, Solveig måtte udgå med defekt. Henriette, Olsen og Ladegaard 6,10 , Peter vides ikke.

Tak til Peter Rasmussen for støtte og opbakning, samt opfejning af grædende ryttere.

Hvis andre har billeder eller kommentarer fra løbet, modtages disse gerne af Henrik Weis Aalbæk til opslag her.

Løbet kan klart anbefales, lad os møde endnu mere talstærke op næste år - i klubtøjet selvfølgeligt.

Tak til TC's udsendt journalist og fotograf Peter Ladegaard der med sikkerhed har beriget turen med motiverende og indsigtsfulde kommentarer.

http://motionscykellob.dk/motionslob/bikersbest_grejsdalsloebet

Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!

Din kompetente samarbejdspartner

John Josefsen ApS er et velrenommeret firma med mange års erfaring i alle former for vvs- og ventilationsarbejde. Firmaet er derfor en særdeles kompetent samarbejdspartner indenfor begge entrepriser.

"Sammen kan vi mere", er Andelskassens slogan. Det fortæller, hvad vi gerne vil gøre for dig og det lokalsamfund, du er en del af

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg