Hjælperbank
Velkommen til Tjæreborg Gymnastik Forening

Da vi er en flerstrenget forening, finder du via fanebladene ovenover informationer fra de forskellige aktiviteter og udvalg.

Det er muligt at tilmelde sig på de forskellige hold uanset aktivitet via punktet "Hold/ Tilmelding" under hver aktivitet. Følg vejledningen på skærmen.

Hjælperbank


Bliv en del af Tjæreborg Gymnastikforeningens hjælperteam

TGF drives af uundværlige frivillige ildsjæle og uden dem, var der ingen forening med aktivitetstilbud til dig og dine børn.

Måske du også gerne vil være frivillig og give tilbage til byens foreningsliv, men synes ikke, at du enten har tiden eller kvalifikationerne til at være fast træner eller hjælpetræner.

Men så er det her, du kan melde dig.

Til vores forskellige arrangementer i løbet af en sæson kan vi mangle hjælpende hænder. Din hjælp kan bestå af et par timer af din tid, en praktisk opgave, mindre sponsorater eller andet afhængig af det aktuelle arrangement.

Arrangementerne kan være sodavandsdisco en fredag aften med forskellige aktiviteter, fastelavnsfest en søndag formiddag, forårsopvisning i gymnastik, som er en lørdag i marts. Det kunne også være en hjælpende hånd i vores kiosk under arrangementer for håndbold og badminton. Der bliver også holdt løbs-, cykling samt MTB arrangementer, hvor vi kunne få brug for din hjælpende hånd. 

Melder du dig på dette hold, accepterer du at blive kontaktet typisk på mail, når vi mangler hjælp til disse arrangementer. Det vil så vidt muligt altid være en konkret og beskrevet opgave således, at det er let at tage stilling til, og du ved, hvad hjælpen går ud på.

Det vil til enhver tid står dig frit for at takke nej til en forespørgsel eller melde dig af holdet.

Sammen er vi bedre - så meld dig nu.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Klik allerede nu på "TILMELD" herunder og bliv en del af det frivillige foreningsliv.

Ønsker du at afmelde dig hjælperbanken bedes du klikke på "AFMELD" knappen, hvorefter dit E-mail program vil blive åbnet, og du skal blot skrive dit for- og efternavn samt mobilnr.. Herefter vil vi modtage din afmelding og slette dig fra hjælperbanken.

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg