Cycling » Udvalg » Løbs udvalg

Løbs udvalg


Tjæreborg Cycling vil gennem sæsonen deltage i et antal motionsløb. Formålet med deltagelsen er dels at have et træningsmål, men også støtte det sociale sammenhold i klubben. Al deltagelse i løb er selvfølgelig frivillig.

Løbs Udvalget i Tjæreborg Cycling for landevejsløb er:

Brian Riis
Flemming Skærbæk


 

Løbs Udvalget i Tjæreborg Cycling for MTB er:

Claus Nielsen
 

Løbsudvalgets opgaver er at udvælge de løb hvor Tjæreborg Cycling stiller op som klub, samt sikre koordineringen af tilmelding og andre aktiviteter før, under og efter løbene.

Løbsudvalget kan kontaktes på email: tjaereborg.cycling@gmail.com

Planen for løb i 2020 er netop ved at blive opdateret. og den til enhver tid gældende løbskalender vil være at finde på TC Træningskalenderen og blive kommunikeret over TC medlemssiden på Facebook

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!

Din kompetente samarbejdspartner

John Josefsen ApS er et velrenommeret firma med mange års erfaring i alle former for vvs- og ventilationsarbejde. Firmaet er derfor en særdeles kompetent samarbejdspartner indenfor begge entrepriser.

"Sammen kan vi mere", er Andelskassens slogan. Det fortæller, hvad vi gerne vil gøre for dig og det lokalsamfund, du er en del af

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg