Cycling » Udvalg » Løbs udvalg

Løbs udvalg


Tjæreborg Cycling vil gennem sæsonen deltage i et antal motionsløb. Formålet med deltagelsen er dels at have et træningsmål, men også støtte det sociale sammenhold i klubben. Al deltagelse i løb er selvfølgelig frivillig.

Løbs Udvalget i Tjæreborg Cycling for landevejsløb er:

Brian Riis
Flemming Skærbæk
Henrik Jensen

 

Løbs Udvalget i Tjæreborg Cycling for MTB er:

Claus Nielsen
 

Løbsudvalgets opgaver er at udvælge de løb hvor Tjæreborg Cycling stiller op som klub, samt sikre koordineringen af tilmelding og andre aktiviteter før, under og efter løbene.

Løbsudvalget kan kontaktes på email: tjaereborg.cycling@gmail.com

Planen for løb i 2020 er netop ved at blive opdateret. og den til enhver tid gældende løbskalender vil være at finde på TC Træningskalenderen og blive kommunikeret over TC medlemssiden på Facebook

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!

Er du træt af malerarbejde og vedligeholdelse af facader, kviste, udhæng, sternkanter, læmure m.m.?

- så skal du vælge en inddækning af zink eller kobber.

Samtidig med at du forskønner huset, slipper du for den tilbagevendende vedligeholdelse.

JNG Montage er et blikkenslagerfirma der laver alle former for blikarbejde, stort som småt.
E. Bank Lauridsen Holding A/S har siden 1976 investeret i virksomheder og ejendomme. I de virksomheder, hvor selskabet ejer over 25%, er der tilsammen beskæftiget mere end 1100 medarbejdere.
 

Middelfart Sparekasse har 13 full-service afdelinger og en investeringsafdeling i Roskilde.

Sammen er vi Uhre & Nybæk ApS, hvor vi nu har fornøjelse af, at være forhandlere af de unikke instrumenter og løsninger til Danmark, Grønland, Færøerne og Island, produkterne kommer fra en af verdens førende leverandører til vedligeholdelses sektoren, Prüftechnik.

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg