Cycling » Invitationer/Arrangementer » Arkiv » År 2012 » OCT Holdløb

OCT-Holdløb


Tjæreborg Cycling havde to hold til start i Oksbøl. En fin vindblæst rundstrækning på godt 18km der skulle køres 3 gange.

Hold1:

Hold2:

Fotos fra ruten:

God fart rundt i svinget, Uffe havde flashbacks fra kbh - odden turen.

Der skal vist øves lidt formation til næste år :)

En mystisk rytter blev flere gange set kørende i den forkerte retning.

Hold1 i mål, selv Vagn viser tænder.

Hold2 i mål, godt kørt drenge.

De hårde facts: Hold 1 blev nummer 8 med et snit på 39,36km/t og hold2 blev nummer 14 med et snit på 36,49km/t. TC's mensaafdeling blev efter løbet enige om at det var mangel på fantomdragt pladehjul og dråbehjelm der gjorde top resultatet udeblev.

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!
Hos Bikein finder du en lang række kvalitetscykler og udstyr til hele famililen. Besøg vores hjemmeside eller kom ind i vores butik "Bikein - Varde Cykelcenter". Vi står klar til at hjælpe dig.
I Sydbank kan du få hjælp, rådgivning og svar på dine spørgsmål. Du kan også få hjælp til at aftale et møde med din rådgiver.

Hotline kan hjælpe dig med tekniske problemer og spørgsmål til fx NetBanken, MobilBanken, Online Banking og NetBoks

Læs mere på vores hjemmeside!

 

ABB er teknologisk førende inden for el-net, elektrificeringsprodukter, industriel automation, robotter og motorer. Vi betjener kunder globalt inden for energiforsyning, transport og infrastruktur. Med mere end 130 års innovation skaber ABB i dag fremtiden inden for industriel digitalisering med to klare værdiskabende formål: at transportere el fra en hvilken som helst el-kilde til en hvilken som helst stikkontakt samt at automatisere virksomheder fra råstof til færdigvarer.

Er du træt af malerarbejde og vedligeholdelse af facader, kviste, udhæng, sternkanter, læmure m.m.?

- så skal du vælge en inddækning af zink eller kobber.

Samtidig med at du forskønner huset, slipper du for den tilbagevendende vedligeholdelse.

JNG Montage er et blikkenslagerfirma der laver alle former for blikarbejde, stort som småt.

 

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg