Cycling » Invitationer/Arrangementer » Arkiv » År 2012 » OCT Holdløb

OCT-Holdløb


Tjæreborg Cycling havde to hold til start i Oksbøl. En fin vindblæst rundstrækning på godt 18km der skulle køres 3 gange.

Hold1:

Hold2:

Fotos fra ruten:

God fart rundt i svinget, Uffe havde flashbacks fra kbh - odden turen.

Der skal vist øves lidt formation til næste år :)

En mystisk rytter blev flere gange set kørende i den forkerte retning.

Hold1 i mål, selv Vagn viser tænder.

Hold2 i mål, godt kørt drenge.

De hårde facts: Hold 1 blev nummer 8 med et snit på 39,36km/t og hold2 blev nummer 14 med et snit på 36,49km/t. TC's mensaafdeling blev efter løbet enige om at det var mangel på fantomdragt pladehjul og dråbehjelm der gjorde top resultatet udeblev.

Sponsorer


Brug for en ny bil? Besøg vores hjemmeside, hvor du finder erhvervsbiler samt nye og brugte personbiler.
Find din lokale SuperBrugsen, læs ugens tilbudsavis, få inspiration til hverdagens mad og meget mere på vores hjemmeside.
Med mere end 30 års erfaring i malerfaget, indenfor både erhvervs- samt private projekter, har vi alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet.
Hos designogknive.dk finder du brugskunst, køkkenudstyr til spændende boligretning og inspiration til dit hjem samt de nyeste modetrends til dig selv!

Din kompetente samarbejdspartner

John Josefsen ApS er et velrenommeret firma med mange års erfaring i alle former for vvs- og ventilationsarbejde. Firmaet er derfor en særdeles kompetent samarbejdspartner indenfor begge entrepriser.

"Sammen kan vi mere", er Andelskassens slogan. Det fortæller, hvad vi gerne vil gøre for dig og det lokalsamfund, du er en del af

Tjæreborg Gymnastik Forening | 6731 Tjæreborg